Spoor 2

Als een medewerker het tweede ziektejaar instroomt, merk je dat de drempel richting duurzame werkhervatting groter wordt. Er gaat dan ook veel tijd zitten in het vinden van betaald werk buiten je eigen organisatie. Tijd die je eigenlijk helemaal niet hebt…

Daarom krijg je bij Step FWD je eigen re-integratiecoach toegewezen die de begeleiding volledig voor je uit handen neemt. In de begin fase is de begeleiding heel intensief, zodat het zoekprofiel snel helder is en vervolgens gezocht kan worden naar betaald werk. En dat scheelt jou veel werk.

Ontzorgen

Niets is zo vervelend als een vage rapportage over de voortgang van het traject of wanneer je helemaal niks hoort van de re-integratiecoach en zelf steeds hier achteraan moet gaan.

Om je dan ook volledig te ontzorgen, sturen wij je iedere 8 weken een duidelijke rapportage, zodat je op de hoogte blijft van het traject en zelf hier geen omkijken naar hebt.

Veel grotere kans op plaatsing

Een re-integratiecoach die alleen maar bezig is om het re-integratiedossier UWV proof te krijgen levert jou en je werknemer niet veel op, behalve dat de werknemer na 2 jaar ziekte de wia instroomt.

Je re-integratiecoach vanuit Step FWD legt de focus vanaf dag één op het vinden van betaald werk om daarmee de verzuimduur te verkorten en de werknemer weer perspectief te bieden. Een win-win situatie voor jou en je werknemer.

"Ik kreeg eindelijk weer ruimte om aan mijn bedrijf te werken"

Wil jij ook vooruitgang?

Blijf niet zitten met hoofdpijndossiers, onze specialisten zorgen dat jij weer kunt doen waar je goed in bent!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!