Over StepFWD

De meeste re-integratiebureaus doen niet gek veel. De focus ligt meestal op het dichttimmeren van het dossier in plaats van de werknemer gericht plaatsen in passend werk. Het “coachen” ansich helpt de medewerker niet om passend werk te vinden. Het resultaat is vaak dan ook dat een medewerker de 2 jaar ziekte volmaakt.

Het frustreerde ons dat werknemers de WIA instroomden, terwijl er voldoende mogelijkheden waren om begeleid te worden naar passend werk. Voor ons was dit de reden om zelf een re-integratiebureau te starten.

Onze doelstelling is ervoor zorgen dat géén werknemer onnodig de WIA instroomt. 

Dus als het aan ons ligt, stroomt een werknemer alleen de WIA in als hij door ziekte volledig arbeidsongeschikt is. In alle andere gevallen helpen we de zieke werknemer om aan de slag te gaan in passend werk. Dit doen wij volgens een wetenschappelijk bewezen aanpak.

Wij nemen het traject vanaf het begin voor je uit handen. Dit kunnen wij goed omdat onze re-integratiespecialisten ook geregistreerde casemanagers zijn.

We starten met een intakegesprek en werken vanuit het persoonsprofiel richting een zoekprofiel. Wanneer we ons zoekrichting hebben gevonden, zetten we alle benodigde tools in om zo snel mogelijk betaald werk te vinden. We houden je via de tussentijdse rapportages op de hoogte over de voortgang van het traject, zodat je je kunt blijven focussen op de groei van je onderneming.

Ervaringen van klanten

Ben je op zoek naar iemand die veel werk uit handen neemt en zorgt voor plaatsingen?

Blijf niet zitten met hoofdpijndossiers, onze specialisten zorgen dat jij weer kunt doen waar je goed in bent!

Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken!